Lakás (téglaépítésű) Eladó Privlaka - Privlaka

Eladó Privlaka Lakás (téglaépítésű)
55 m2Alapterület 3 Szoba
91 600 650 FtÁr
363082Azonosító
További adatok

Panoráma Kilátás

Új Állapot

Tégla Szerkezet

8 m2 Erkély/terasz

Egyéb Fűtés

Saját beálló Parkolás

Emelet 3

Legfelső emelet

Nincs Lift

Amerikai konyhás

Nincs Kertkapcsolat

Tetőtéri ingatlan

2024 Építés éve

Déli Tájolás

A GDN Ingatlanhálózat 2012-es indulása óta hazánk meghatározó és formáló piaci szereplőjévé vált. Fontos mérföldkőhöz érkeztünk, hiszen Románia után Horvátországban is megkezdjük működésünket – első körben Vir szigetén, amely természeti adottságainak, egyedülálló atmoszférájának és kiváló közlekedési infrastruktúrájának köszönhetően vonzó turisztikai desztináció. Viren gyakorta hallhatunk magyar szót, hiszen honfitársaink körében is nagy népszerűségnek örvend ez a paradicsomi sziget.

Privlaka a Zadar-Riviéra északi csücskében, egy picike (4 kilométer széles és 7 kilométer hosszú) földnyelven terül el. Privlaka Horvátország egyedülálló települése, hiszen egy lapos, homok-félszigeten terül el. Ennek megfelelően homokos itt minden. Kis túlzással azt is mondhatnánk, hogy Privlaka Horvátország riviérája.

Horvátországi kínálatunkban újépítésű apartmanok, családi házak és telkek is megtalálhatók, de igény szerint emellett szakmai tanácsadásban, jogi támogatásban, költöztetésben és a megvásárolt ingatlan üzemeltetésében is számíthatnak ránk az ügyfeleink.

Keressen minket bizalommal, örömmel állunk a szolgálatára!
Szívélyes üdvözlettel,

Tőkés Levente

Visszahívást kérek

Keressen bennünket

Tőkés Levente

Tőkés Levente

Hívjon bizalommal

+36-30-362-mutasd!

További hirdetéseim

Ingatlaniroda
GDN Ingatlanhálózat - Horvátországi apartmanok
+36-70-421-3991