Telek Eladó Vir - 23234 Vir Put Torova

Eladó Vir Telek
562 m2Alapterület 0 Szoba
61 976 610 FtÁr
363357Azonosító
További adatok

Panoráma Kilátás

Tömegközlekedés

A GDN Ingatlanhálózat 2012-es indulása óta hazánk meghatározó és formáló piaci szereplőjévé vált. Fontos mérföldkőhöz érkeztünk, hiszen Románia után Horvátországban is megkezdjük működésünket – első körben Vir szigetén, amely természeti adottságainak, egyedülálló atmoszférájának és kiváló közlekedési infrastruktúrájának köszönhetően vonzó turisztikai desztináció. Viren gyakorta hallhatunk magyar szót, hiszen honfitársaink körében is nagy népszerűségnek örvend ez a paradicsomi sziget.

Viren egy tengerparti ház nem csak presztízs – sokkal inkább szabadság, életérzés és a felejthetetlen élmények tökéletes ötvözete. Élje át ezt a csodát!

Horvátországi kínálatunkban újépítésű apartmanok, családi házak és telkek is megtalálhatók, de igény szerint emellett szakmai tanácsadásban, jogi támogatásban, költöztetésben és a megvásárolt ingatlan üzemeltetésében is számíthatnak ránk az ügyfeleink.

Ezen a telken érvényes építési engedély van. Az építés azonnal kezdhető, és igény szerint az engedély módosítható is, tehát lehet változtatni a terveken.


Keressen minket bizalommal, örömmel állunk a szolgálatára!
Szívélyes üdvözlettel,

Tőkés Levente

Visszahívást kérek

Keressen bennünket

Tőkés Levente

Tőkés Levente

Hívjon bizalommal

+36-30-362-mutasd!

További hirdetéseim

Ingatlaniroda
GDN Ingatlanhálózat - Horvátországi apartmanok
+36-70-421-3991